Nieuws  
Band Score treedt op in Positive Force

16 mei verzorgde DJ Werner het geluid bij een geweldig optreden van de  Raamsdonksveerse rockband Score. Ze wonnen dit jaar reeds de stimuleringsprijs 2008. Ze spelen voornamelijk covers van de Red Hot Chili Peppers, Guns 'n Roses en Anouk. Kortom een band waar we nog veel van gaan horen.

 

DJ Werner te gast bij George Baker Theater tour

Onlangs deed George Baker het Chasse Theater aan met zijn 40 years hits toernee. George Baker verkocht in zijn loopbaan reeds meer dan 20 miljoen geluidsdragers en scoorde wereldhits als "Paloma Blanca" en "Little green bag"

 

Nieuwe aflevering Breda in Beeld

In deze aflevering is er een interview met Bas van Idols te zien. Tevens was Sonja bij de mega vlooienmarkt in het Racketcentrum en is er nieuws van tafeltennisvereniging Belcrum waar 4 kinderen geplaatst waren voor de Nederlandse top 12 wedstrijden te Zwolle.

 

 

33 Jarig bestaan van CV "De Faant"

Carnavalsvereniging de Faant in Raamsdonksveer bestaat in februari 2008 33 jaar en gaat dat groots vieren met een feestweek van 23 februari tot en met 2 maart. Onderdeel van de activiteiten is de feestavond op zaterdag 1 maart. DJ Werner zal in samenwerking met DJ Slingerman de feestavond verzorgen bij Zalencentrum Boelaars te Raamsdonksveer.

 

 

5 dagen feest bij zalencentrum Boelaars

Van 1 t/m 5 februari is het weer 5 dagen lang feest bij Zalencentrum Boelaars. DJ Werner zal zoals voorgaande jaren weer alle dagen aanwezig zijn voor met de carnavalskrakers van nu en weleer. Op het programma staat o.a. "D'n Boel Plat" met de beste sauwelaars van Nederland en een optreden van de Gebroeders Ko. Zij scoorde reeds hits met "Ik heb een toeter op m'n waterscooter", "Boten Anna" en de recente carnavalshit "Duiken in de Zee".

 

 

 

 

 

 

11 en 12 januari 2008 Sauwelgala 2008

Carnaval 2008 is weer in aantocht. En daarmee ook het jaarlijks terugkerend Sauwelgala. Ook deze keer is de Sensation Drive in Show weer aanwezig voor het geluid en de gezellige muziek. Het Sauwelgala 2008 zal worden gehouden op 11 en 12 januari in Cafe/Zaal "De Witte Leeuw" te Raamsdonksveer. Kaarten kosten EUR 7,50 en zijn verkrijbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Meer informatie kunt u vinden op www.de-cor.nl

 

 

 

 

 

 

Denans presenteert nieuw album "Ongeremd"

Donderdag 1 november 2007 was de Prinsebeekse zanger Denans in het wekelijkse programma "Made in Holland" te gast om zijn nieuwe CD/DVD "Ongeremd" te promoten. Hierin vertelde hij dat het nummer navigatieapparaat tijdens een rit naar Belgie onstaan is.