Made in Holland

StadsRadio Breda bestaat sinds 1986 en is na een aantal omzwervingen over diverse locaties, inmiddels terechtgekomen in het souterrain van Hotel Brabant aan de Heerbaan 4.

De omroep is 24 uur per dag in de lucht met veel programma’s voor diverse doelgroepen en daarnaast non-stop radio op het moment dat er geen live-uitzendingen zijn.

De vrijwilligers van StadsRadio Breda brengen een mix van muziek van alle tijden, lokaal nieuws en de lokale agenda. Daarnaast worden er programma’s besteed aan verschillende muziekstijlen als jazz, blues, rock ’n roll, country en dance. Verder zijn er programma’s gericht op jongeren en de Bredase poptempel Mezz.

DJ Werner is zowel actief bij Stadsradio Breda met zijn programma "Made in Holland". Dit programma besteed wekelijks aandacht aan het Nationaal product. "Made in Holland" is elke donderdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 22.00 uur op Stadsradio Breda.

Mocht u informatie hebben voor het programma dan kunt u ccontact opnemen via het e-mail adres werner@stadsradiobreda.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Breda in Beeld

Tevens is DJ Werner te zien op StadsTV Breda. Het tv-programma "Breda in Beeld" is sinds november 2007 te zien op StadsTV Breda. Dit programma is maandelijks te zien op de laatste vrijdag van de maand. Uitzendtijd is om 19.00 uur en wordt herhaald om 21.00, 23.00 en 1.00 uur.

Zoals de naam reeds doet vermoeden kunt u in "Breda in Beeld" een samenvatting zien van de evenementen die de afgelopen maand in Breda hebben plaatsgevonden. Vindt er binnenkort bij u een interressant evenement plaats of heeft u een leuk idee. Schrijft u dan een e-mail aan bredainbeeld@stadsrtvbreda.nl